Oikeudenmukaisuus ja oikea tasa-arvo

Feminismi epäonnistui tasa-arvon luomisessa ja aiheutti epäoikeudenmukaisen ympäristön lapsille, miehille sekä naisille. Erityisesti perheet jäivät vaille tarvittavaa huomiota hyvinvoinnin turvaamiseksi.

Seuraavat asiat ovat meille tärkeitä, jotka eivät olleet tärkeitä feministeille:

1. Lasten ja molempien vanhempien oikeudenmukainen huomioiminen perheessä

2. Yksittäisten ihmisten hyvinvointi ja tasa-arvoinen sekä oikeudenmukainen kohtelu yhteiskunnassa

3. Poikien ympärileikkauksien kieltäminen ja lapsiin sekä miehiin kohdistuva väkivalta (vain tyttöjen ympärileikkaukset ovat kiellettyjä ja vain naisten kokemaan väkivaltaan on olemassa ohjelmia)

Feministit eivät välitä lapsiin tai miehiin kohdistuvasta väkivallasta tai poikien ympärileikkauksista, vaikka ne ovat hyvin vakavia ongelmia (naiset ovat yhtä väkivaltaisia miehiä kohtaan, mutta väkivaltaisempia lapsia kohtaan, ks. kohdat perheväkivalta sekä seksuaalisuus ja seksuaalinen väkivalta)

4. Poikien HPV-rokotukset (vain tytöt saavat rokotteen)

Miksi poikien kannattaa ottaa HPV-rokote?

Miehen antama suuseksi vaarallisempaa kuin naisen antama – lapsena annettu rokote suojaa

5. Pojat syrjäytyvät koulutuksesta ja he syrjäytyvät kiihtyvää tahtia kaikesta – heidän ihmisoikeuksiaan laiminlyödään pahoin välinpitämättömyydellä

Professori Keltikangas-Järvinen: ”Nainen on naiselle susi”

Poikien huonompaan koulumenestykseen on monta syytä

6. Lapsien oikeus molempiin vanhempiinsa yhteishuoltajuudella (feministit varmistivat, että äidillä on päätäntäoikeus vanhemmuudesta ja sitä käytetään väärin tänä päivänä – lapset menettävät useammin isän kuin äidin)

7. Suomalaismiesten odotettavissa oleva elinikä on Pohjoismaiden pienin, joka on suuri tasa-arvo ristiriita ja miesten lyhyempi eliniän odote on kurottava umpeen – tämä johtuu terveydenhuollon puutteista ja yhteiskunnan välinpitämättömyydestä miehiä kohtaan

Mainokset